Tractari auto autostrada Bucuresti Pitesti

Tractari auto autostrada A1(Pitesti)

Oferim servicii de tractari auto pe autostrada Bucuresti Pitesti cu preturi de la 1,3lei/km !
Interventie rapida !
Program Non – Stop

Serviciu Tractari Romania                      Pret

Auto intre 800 – 1000 kg                        1,0 Lei / Km

Auto intre 1001 – 1500 kg                      1,3 Lei / Km

Auto intre 1501 – 2000 kg                      1,6 Lei / Km

Auto peste 2000 kg                                  1,9+ Lei / Km

Garantam cel mai mic pret !

Suna acum :  (+40)726 616 161 – Program Non-Stop


Blog

Reguli de conducerea preventiva

Cu totii auzim zilnic din presa de intamplari nefericite datorate accidentelor pe autostrada A1. Acest tronson de autostrada a fost prima autostrada a Romaniei. Datorita vitezelor mari cu care se circula pe autostrada, trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte preventive pentru a evita accidentele rutiere, cum ar fi:

-In functie de conditiile meteo, trebuie sa adaptati viteza pentru a fi sigur ca puteti frana in timp util si totodata in conditii de vizibilitate redusa este recomandat ca viteza sa fie mai scazuta;
-Trebuie sa pastrati distanta fata de masina din fata;
-Atunci cand circulati pe autostrada trebuie sa fiti odihnit, deoarece capacitatea de reactie scade o data cu cresterea oboselii, deci nu conduceti obosit!
-Daca este nevoie sa incetinesti brusc, porneste luminile de avarie pentru a ii atentiona pe cei din spatele tau. Doar dupa ce i-ai atentionat pe cei din spatele tau poti opri/incetini.
-Poti opri pe autostrada numai daca este oprit de Politie, ai o urgenta sau previi un accident.
-Pentru a parasi autostrada trebuie sa te incadrezi pe banda corecta in timp util si in cazul in care ratezi iesirea nu ai voie sub nicio forma sa intorci sau sa mergi cu spatele, ci te deplasezi catre urmatoarea iesire.
-Fii permanent atent la ceea ce se intampla in trafic;
-Daca esti implicat intr-un accident sau masina are o avarie apeleaza la un serviciu de tractari auto autostrada Bucuresti Pitesti si asteapta ca persoanele specializate sa iti acorde ajutor pentru a transporta masina.

Cata vreme conducem preventiv, vom reusi sa evitam orice accident, prin anticiparea si evitarea acestora. Conducerea preventiva inseamna atentie sportita si adaptarea la conditiile de drum. Drum bun!

Prentru mai multe detalii legate de srviciile nostre de asistenta si tractari auto vizitati site ul :Tractariauto.co.ro

Comments are closed.