Asistenta rutiera

Tractari auto Bucuresti: lista preturi si servicii

Serviciu Tractari Bucuresti*Pret
Auto intre 800 – 1000 kg de la100Lei
Auto intre 1001 – 1400 kg de la140Lei
Auto intre 1401 – 3500 kg de la180Lei
Serviciu Tractari Romania**Pret
Auto intre 800 – 1000 kgde la1,3 Lei / Km
Auto intre 1001 – 1500 kgde la1,5 Lei / Km
Auto intre 1501 – 2000 kgde la1,8 Lei / Km
Auto peste 2000 kg2,2+ Lei / Km

*Preturile sunt stabilete in fuctie de distanta si dificultate , sunt valabile in intervalul orar L-V 08:00-17:00

**Pentru serviciile de tractare pe o distanta mai mica de 100 km se adauga si taxa de Bucuresti

 

Pe langa serviciul de tractari auto, echipa noastra ofera si servicii de asistenta rutiera si reparatii auto, indiferent de locatie, ora, moment sau situatie.

Echipa noastra poate fi contactata si telefonic pentru consiliere si asistenta.Asistenta rutiera este foarte importanta pentru siguranta oricarei calatorii, iar echipa noastra ofera servicii de asistenta rutiera non stop in Bucuresti si in tara.

Multe situatii riscante pot fi evitate daca masina indeplineste toate normele de siguranta si functioneaza in parametrii normali.

 

Lipsa de experienta poate fi un impediment, iar acesta este un domeniu in care riscul ar trebui sa fie inexistent.

Daca ati ramas in pana sau aveti oricare alt motiv care va impiedica sa efectuati o calatorie sigura, compania noastra specializata in Tractari Auto si Asistenta Rutiera Bucuresti este pregatita sa va vina in ajutor pentru rezolvarea problemelor pe care le aveti.

Reparatia se poate face pe loc, iar in cazul in care sunt necesare interventii mai ample, suntem pregatiti sa va conducem la un service auto profesional pentru a va rezolva situatia.

Fie ca va aflati pe teritoriul Romaniei, fie ca va aflati in afara tarii, echipa noastra specializata in Tractari Auto si Asistenta Rutiera se afla la dispozitia dumneavoastra.

Avem o echipa construita pe o retea larga de furnizori de servicii de asistenta rutiera care se afla aproape de dumneavoastra oricand, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

 

Servicii non-stop

Interventie rapida

Experienta in domeniu

 

Serviciile de asistenta rutiera (tractare, vulcanizare, schimbat roata, curent baterie etc.) Sunt disponibile non stop, si pentru ca echipa noastra intelege situatia economica actuala, prestam servicii de calitate si profesioniste la preturi modeste, suntem una dintre cele mai ieftine companii de asistenta rutiera.

Firma noastra specializata in tractari auto si asistenta rutiera este o echipa compusa din oameni specializati, dedicati meseriei, gata sa rezolve orice situatie.

Intotdeauna un specialist va rezolva situatia mai bine decat „un prieten”, deoarece o firma auto are o experienta larga in acest domeniu, iar echipa noastra s-a confruntat cu foarte multe situatii din care clientii nostri au fost mai mult decat multumiti.

 

Iar daca masina necesita reparatii diverse, fiti sigur ca echipa nostra va transporta masina in cel mai bun si corespunzator mod posibil.

Spre deosebire de o firma specializata pe tractari auto, un „prieten” nu s-a confruntat la fel de des cu aceasta situatie. Totusi, este o operatiune care trebuie realizata de o echipa profesionista, riscurile fiind atat pentru masina, cat si pentru ceilalti conducatori din trafic.Deviza noastra este ca omul trebuie sa se dezvolte continuu, pe acest concept sunt construite si serviciile noastre. Echipa noastra de specialisti in Asistenta rutiera Bucuresti este capabila sa ofere cele mai prompte si de calitate solutii pentru orice problema intalniti.

Serviciu Asistenta RutieraMentiuniPret
Vulcanizare roata39 Lei / Ora (aplicat pana la remedierea defectiunii)70 Lei – pret vulcanizare
Curent baterie69Lei / Ora (aplicat pana la remedierea defectiunii)90 Lei
Schimb roata69 Lei / Ora (aplicat pana la remedierea defectiunii)90 Lei
Stationare80 Lei / Ora (aplicat pana la remedierea defectiunii)80 Lei – plata extra / ora