Vor fi scutite anumite masini de plata RCA?

Astazi dezbatem un subiect care este de notorietate in ultimele zile. Nemultumiti de cresterea politelor de asigurare din ultimul timp, au existat numeroase proteste care au determinat luarea unor masuri cu privire la aceste tarife. Desi nu este nimic oficial, se vorbeste ca anumite tipuri de masini urmeaza sa fie scutite de plata politelor RCA in viitorul apropiat.
Despre ce masini este vorba? Intr-un comunicat,  ASF precizeaza ca proiectul de modificare a legii privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse tertilor prin accidente va include si precizari cu privire la masinile care nu sunt utilizate temporar. O sa apara asadar posibilitatea de a suspenda polita RCA  pe perioada in care masina nu este folosita.
Asteptam cu interes acest proiect si speram ca dorintele cetatenilor sa fie luate in calcul si piata sa se echilibreze si in domeniul asigurarilor. Pana atunci puteti sa apelati cu incredere la companii de asigurari de renume pentru obtinerea unei RCA ieftin.

Comments are closed.