Unde mergem in vacanta?

Unde mergem in vacanta?
Este perioada concediilor si toata, toata lumea isi planuieste un moment de respiro, un concediu de vara pentru a isi incarca bateriile pentru un an intreg! Aceasta perioada este importanta, concediul ne furnizeaz energia pentru a o lua de la capat si de a te complace din nou in rutina de la serviciu.
Unde mergem in vacanta? O alegere interesanta, in afara de clasicul litoral este vizitarea Moldovei.
Traim in perioada in care la moda sunt vacantele in strainatate, dar oare am epuizat toate obiectivele Romaniei? In zona Moldovei sunt numeroase manastiri si obiective de vazut intr-o viata: Manastirea Agapia, Voronet, Humor, Putna, Moldovita, Sucevita. Toate sunt impresionante prin arhitectura, amplasare si energia pozitiva cu care te incarca.
Iti recomandam sa mergi intr-o astfel de excursie cu masina personala sau daca nu ai o masina, poti inchiria una de la rent a car Bucuresti, pentru ca distanta dintre manastiri nu este mica. Preturile de rent a car in aceasta perioada sunt acceptabile si chiar poti sa gasesti discounturi, deci pretul pe care il vei achita nu va fi exorbitant.
Poti sa alegi sa te cazezi in fiecare seara in alta zona, in functie de obiectivele pe care le ai planificate in ziua respectiva.
Vacanta placuta!

Comments are closed.