Top lucruri care dauneaza masinii

Top lucruri care dauneaza masinii
Mai jos va enumeram cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont daca vreti ca masina dumneavoastra sa nu se degradeze. Este de preferat sa tineti cont de aceste sfaturi, intrucat repetarea constanta a acestor greseli pot aduce pagube importante.
  1. Tineti timp indelungat piciorul pe ambreiaj. Desi poate pare un gest inofensiv care nu are ce pagube sa aduca, ambreiajul se uzeaza prematur daca este apasat inutil.
  2. Daca auziti zgomote ciudate sau vi se aprind martori la bord continuati deplasarea. Este o greseala pentru ca riscati sa distrugeti iremediabil piese sau chiar motorul. Daca observati astfel de lucruri opriti de urgenta si apelati la tractari auto Bucuresti pentru sprijin in ridicarea masinii.
  3. Nu sunteti atent la zgomotele masinii. Multi dintre noi poate merg cu muzica la maxim atunci cand se deplaseaza cu masina. Este important sa fiti atent la orice zgomot ciudat produs de masina.
  4. Important este sa efectuati reviziile tehnice periodice. In articolele anterioare am discutat despre importanta acestor revizii. Reviziile au grija de masina ta si durata de viata a motorului va fi maxima.
  5. Ambreiajul apasat insuficient. Atunci cand trebuie sa schimbati viteza, aveti grija sa apasati pedala de ambreiaj la maxim, sa nu faceti un obicei din a o apasa partial intrucat se vor strica dintii pinioanelor.

Comments are closed.