SFATURI AVANTAJOASE  DESPRE INCHIRIERILE AUTO

Inchirierea unei masini este un proces prin care majoritatea oamenilor trebuie sa treaca in viata lor si oricine a apelat la serviciile de inchirieri auto in trecut stie cat de fruustrant este uneori intreg procesul.Cu o multime de taxe ascunse si informatii suplimentare aparent adaugate la final,este adesea un proces enervant care nu este nici pe departe atat de simplu si usor pe cat ar trebui sa fie.

    In acest articol va oferim trucuri pentru inchirierea de masini si sfaturi despre inchiriere concepute pentru a va ajuta sa economisiti bani,timp si sa evitati taxele inutile.

1.Rezervati din timp – cand rezervati online in avans, aproape intotdeauna veti obtine o oferta mai buna decat la ghiseu.Si este mai usor si mai rapid.Ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti dupa un zbor lung este sa negociati cu companiile de rent a car la aeroport .

2.Verificati frecvent preturile-la fel ca atunci cand cautati zboruri,merita sa verificati frecvent preturile,deoarece acestea se schimba.In comparatie cu zborurile avioanelor , lucrul minunat despre inchirierea unei masini este ca de multe ori rezervarile pot si anulate si rerezervate fara taxe si , in cele mai multe cazuri, cardul dvs. de credit nu este taxat pana cand ridicati masina.Uneori,companiile de masini isi vor scadea preturile chiar inainte de weekend daca au stoc in exces.

3.Rezervati cea mai mica masina de care aveti nevoie-ganditi-va bine ce tip de masina aveti nevoie.Sigur ca ar putea fi tentant sa optezi pentru SUV-ul mare sau masina sport eleganta,dar gandeste-te intotdeauna la consumul de combustibil si la aspectele practice ale masinii tale.

Rezervati masina de cea mai joasa clasa de care veti avea nevoie si sunt sanse sa obtineti un upgrade gratuit,doar asigurati-va ca va puteti permite costurile crescute cu combustibilul unei masini mai mari.

4.Evita serviciile de rent a car din interiorul aeroporturilor-locatiile in afara aeroportului sunt de obicei mai ieftine decat cele care apartin aeroportului.Cautati in locatii din vecinatate pentru a economisi bani.

5.Daca va puteti programa calatoriile in primele luni ale anului ianuarie,februarie,martie trebuie sa stiti ca firmele de rent a car ofera cele mai mici preturi fata de restul perioadei.Daca nu aveti nevoie imediat de masina inchiriata,luati transferul gratuit la cazare si rezervati o masina pentru ziua urmatoare.Astfel veti economisi o zi de inchiriere si ar trebui sa platiti mai putin fiind o locatie inafara aeroportului.Astfel puteti proceda si la sfarsitul calatoriei.

6.Asigurati-va ca inchirierea masinii dvs. include optiunea de kilometraj nelimitat pentru a evita la final costurile in plus.

7.Unele companii de rent a car  va vor cere sa returnati masina cu aceeiasi cantitate de combustibil pe care o avea in rezervor la ridicare.Aveti grija sa respectati aceasta regula.

8.Faceti o inspectie amanuntita a masinii inchiriate inainte de a pleca.Daca gasiti deteriorari completati documentatia (obtineti o copie) si faceti fotografii cu telefonul.nimeni nu doreste sa fie tras la raspundere pentru daunele provocate de soferul anterior.

Daca ati gasit aceste informatii utile,va rugam sa o distribuiti si altora pentru a fi un ajutor in inchirierea de masini la un pret avantajos.

Comments are closed.