Reparatii si lucrari auto de calitate

    Orice proprietar de masina stie faptul ca o masina necesita o intretinere adecvata, iar cand vine vorba de reparatia    unor defectiuni, oricine incearca sa aleaga specialisti care sa efectueze lucrari de calitate.
Astfel de reparatii sau lucrari de intretinere se pot efectua in cadrul la service auto Bucuresti. Acesta este un Bosch Car Service care presteaza servicii de calitate, nu doar prin prisma pieselor originale folosite, cat si prin prisma personalului care este format din mecanici instruiti, cu experienta foarte mare in acest domeniu.
    Este suficient sa aduceti masina la service, iar specialistii vor constata defectiunea si va vor face un deviz pentru a va aduce la cunostiinta costurile. In privinta costurilor, aspect de asemenea important, acestea nu sunt preturi exorbitante, ci reprezinta media de piata, deci veti putea sa beneficiati de o lucrare de calitate la un pret convenbil.
    Masinile sunt programate pentru reparatii, astfel incat timpul de asteptare sa fie scurt, iar dumneavoastra sa nu fiti lipsit de masina timp indelungat. Se pune accent pe distribuirea masinilor la echipe de mecanici pentru efecuarea lucrarilor, astfel incat aceastea sa poata sa fie ridicate atunci cand este convenabil si pentru client. Aceste distribuiri se fac in baza unui programator extrem de fix.
    La final veti primi devizul cu lucrarile efectuate si costul manoperei, totul fiind transparent, si chiar veti fi si indrumati cu privire la viitoare lucrari de intretinere necesare masinii.

Comments are closed.