Renault Clio, Masina de oras

Cu totii stim ca nu putem sa fim intotdeauna vigilenti, atenti la tot ce se intampla in jurul nostru.

V-ati intrebat de asemenea care sunt masinile cele mai sigure sau ce accesorii ar trebui sa aveti la masina pentru a va ajuta sa conduceti cat mai prudent.

Cei de la Volvo au un nou model care ii ajuta pe cei aflati in masina, dar si pe pieton prin accesorile incorporatei. Este vorba de modelul Volvo V40, care este echipat cu o multitudine de dispozitive inteligente. Spre exemplificare, aceasta masina dispune de frana automata, atentionare de depasire a marcajului de linie continua, dispozitiv de detectare a vehicolelor aflate in punctul mort, dar si un sistem de detectare a pietonilor. Inovatia Volvo presupune si protectia pietonilor.

Astfel, in caz de accident exista si pentru pieton un airbag avand un sistem unic. Un alt plus al acestei masini, este dotarea City Safety, care se refera la evitarea unei coliziuni la o viteza de maxim 50 km/ora prin activarea automata a franei in momentul in care se detecteaza pericolul.

Aceasta masina a fost proiectata pentru a satisface multitudinea de nevoi, dorinte si cerinte, avand un design exterior elegant, ergonomic, dar eficienta privind consumul de combustibil care este important pentru orice tip de sofer. Pe scurt Volvo V40 este o masina sigura, eleganta, inalta performanta si distractiva pentru toti soferii care sunt dorinici de inovatie.

Asa cum spun cei de la Volvo, tot ceea ce facem este proiectat in jurul valorii de oameni, astfel incat fiecare inovatie pe care o vom face este proiectata pentru a simplifica si de a imbunatati viata.

Pentru orice priblema cu masina Dvs . apelati la serviciile noastre profesionale in domeniu asistentei rutiere si tractari auto Bucuresti

Comments are closed.