Remorcari auto Bucuresti

Lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii despre o masina
Esti incepator si abia ti-ai luat permisul? Iata cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stie oricine despre o masina inainte sa se urce la volan. Se stie faptul ca femeile nu se pricep atat de bine ca barbatii la mecanica sau la orice probleme ale masinii. De aceea acest articol este mai mult despre ele.
Primul lucru esential este sa stii cum sa alimentezi. Suna ciudat, dar cate dintre femei nu merg la benzinarie si fac semn unui angajat care sa vina sa se ocupa de alimentare, iar ele merg direct la casierie sa plateasca. Dar ce se intampla oare atunci cand niciun anagajat nu e disponibil? Este foarte important sa stim cu ce fel de combustibil trebuie sa alimentam, sa urmarim afisajul care indica pretul, sa nu cumva sa gresim tipul de combustibil, iar la sfarsit nu uita sa inchizi bine capacul. Simplu, nu?
Alt aspect important este sa stim sa verificam presiunea din roti. Este important sa nu circulam cu rotile desumflate. La benzinarii poti face acest lucru, la fel cu ajutorul unui angajat, dar poti urmari pasi si data viitoare poti verifica doar tu.
Si ultimul, dar poate cel mai important este sa stim cum sa verificam uleiul. Cu ajutorul unei tije metalice pe care orice masina o are o introduci in recipient si ea, fiind gradata, iti va indica nivelul de ulei. El trebuie sa fie spre maxim, daca observi scadere trebuie sa completezi. Nivelul de ulei este foarte important.
Cam acestea sunt lucrurile de baza pe care orice persoana care se urca la volanul unei masini trebuie sa le stie. In cazuri de avarie, de accident usor, in cazul in care pur si simplu masina nu porneste exista remorcari auto Bucuresti. Suni si soliciti sa fi remorcat dintr-o anumita locatie. In cazuri mai complicate este indicat sa te lasi pe mana specialistilor.
DpD Asistenta

No Comments Yet.

Leave a comment