RCA Ieftin – DpD Insurance

Constatarea amiabila in caz de accident
Astazi vorbim despre procedura care trebuie urmata in cazul in care sunteti implicat intr-un accident rutier usor. In acest caz nu mai sunteti obligat sa mergeti la Politie si sa pierdeti foarte mult timp cu documentele birocratice. Constatarea amiabila este solutia in cazul accidentelor usoare. Astfel, prin formularul de constatare amiabila, cel pagubit se poate adresa societatii de asigurare, care e obligata sa demareze formalitatile de deschidere a dosarului.
Trebuie precizat faptul ca nu sunteti obligat sa mergeti pe aceasta procedura, ci puteti alege fie varianta politiei in cazul in care partile nu se inteleg, fie varianta amiabila.
ATENTIE! Formularul de constatare amiabila trebuie sa fie semnat de ambele parti, in caz contrar nu va fi luat in calcul de catre societatea de asigurari. Partile completeaza un singur formular, acesta avand doua pagini, cate una pentru ambele parti cu aceeasi valoare juridica.

Aceste formulare se pot ridica de la societatile de asigurare autorizate sa incheie asigurari RCA. Deci, cel mai important lucru este sa aveti o asigurare RCA si puteti face acest lucru la firmele care ofera aceste servicii, cu mentiunea ca puteti oricand alege si beneficia de o polita RCA IEFTIN, oferta de pret fiind diversificata.
Pentru cea mai buna oferta apeleaza la DpD Insurance – 24rcaieftin.ro
Calculator RCA

No Comments Yet.

Leave a comment