Pot sa recuperez banii de pe RCA daca vand masina?

Trebuie sa stiti faptul ca aveti posibilitatea sa recuperati banii achitati pe polita RCA sau pe asigurarea CASCO daca ati vandut autoturismul

Pentru a recupera aceste sume trebuie sa aveti insa un istoric curat, in sensul sa nu fi fost implicat in accidente. Suma de bani recuperata se va calcula de la momentul vanzarii, deci nu veti beneficia de perioada pe care ati utilizat-o anterior.

Pentru a recupera aceasta suma veti face o solicitare la compania de asigurari la care ati incheiat polita, unde veti depune documentele solicitate de acestia. De regula se cere contractul de vanzare cumparare al autoturismului, asigurarea RCA, copie de pe buletin si de pe actele masinii. Dupa caz se pot solicita si documente suplimentare.

Compania de asigurari o sa va restituie diferenta de bani intr-un termen rezonabil. Deci puteti sa obtineti fara nicio problema restituirea sumei de bani in cazul in care va hotarati sa vindeti masina.

Si nu uitati: este obligatoriu sa aveti o polita RCA valabila oricand circulati cu o masina pe drumurile publice. In cazul in care nu aveti una, puteti oricand sa obtineti un RCA online in cateva minute.

Pentru daune decontate de polita rca si cu plata in regie proprie apelati la specialistii nostri din service auto autorizat rar!

Daca aveti o dauna si aveti o masina inchiriata de la o firma de rent a car Bucuresti este necesar sa anunti proprietarul!

Comments are closed.