Inchirieri Auto Otopeni

De unde pot inchiria o masina?
    DPD AUTOMOTIVE EXPERT pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de masini de inchiriat. In decursul timpului s-a impus pe piata de rent a car, punand la dispozitie modele de masini de inchiriat Bucuresti de la clasa economica pana la gama luxury, la preturi atractive.
     Portofoliul de clienti contine persoane fizice sau juridice, care in timp au devenit clienti fideli, fiind multumiti de serviciile primite si revenind de fiecare data la aceasta companie. Acest portofoliu este imbunatatit permanent, adaugandu-se clienti noi care pe baza recomandarilor pozitive primite, aleg cu incredere aceasta societate de ren a car.
    Faptul ca exista promptitudine si seriozitate, coroborat cu produsele de calitate si masinile intretinute, recomanda aceasta companie ca fiind una de top in aceasta nisa. Procedura simpla si transparenta de inchiriere a unei masini este o alta caracteristica pozitiva.
    Nu veti pierde timp intocmind multe documente, tarifele sunt exacte, fara costuri ascunse, iar fidelitatea clientilor va fi intotdeauna rasplatita prin aplicarea de discounuri. Agentii va vor livra masina la adresa indicata, fara sa fiti nevoiti sa faceti deplasari suplimentare. Apelati cu incredere la seviciile noastre de inchirieri auto Otopeni!

Comments are closed.