Pasii pentru inchirierea unei masini

Pasii pentru inchirierea unei masini

Romanii recurg din ce in ce mai des la inchirierea unui autoturism. Fie ca esti proprietarului unei masini care prezinta o defectiune inopinata, sau fie ca nu ai in proprietate personala un astfel de mijloc de transport, dar ai nevoie pe o perioada determinata de timp de unul, inchirierea unei masini este solutia.  Furnizorii de astfel de servicii si produse au adaptat preturile, iar inchirierea a devenit un lucru destul de facil, dar si convenabil.

Serviciul de Inchirieri auto Bucuresti se poate dovedi relativ mai simplu si chiar mai ieftin decat metoda de taxi (preturile au crescut considerabil in ultimii ani). Serviciul de transport in comun poate pune probleme unei persoane care nu cunoaste rutele si este, bineinteles, mai putin confortabil decat parcurgerea unei distante intr-o masina personala.

De la impunerea vignietei Oxigen, care triaza masinile in functie de nivelul Euro si care aplica costuri pentru a avea acces in anumite zone centrale sau chiar pe toate arterele, inchirierea unei masini Euro 4 sau Euro 5, se poate dovedi o solutie. Masinile Euro 4 si Euro 5 nu platesc aceasta taxa in anul 2020, deci puteti sa scapati de grija unei amenzi.

Cum inchiriem o masina? Simplu. Online sau telefonic. Selectam modelul de masina dorit, adaptat bugetului de care dispunem, tipul de combustibil (motorina, benzina, hibrid), perioada pentru care dorim sa inchiririem acel autoturism si in cel mai scurt timp vom fi contactati de catre un operator care va prelua datele si care va confirma rezervarea.

Putem sa comandam masina la o locatie aleasa de noi, sau chiar la aeroport, in cazul in care veniti din alt oras sau tara. La aterizare, veti fi asteptat de catre un consultant care va va conduce la masina si cu care veti incheia un contract de inchiriere. De regula, se percepe o taxa de garantie, pentru eventualele pagube pe care le putem produce autoturismului, insa daca returnarea se face in aceeasi stare in care a fost facuta predarea, aceasta taxa de garantie va fi restitutita.

Companiile de rent a car vin si cu servicii auxiliare, cum ar fi inchirierea unui GPS, scaun de copil, sau alte accesorii de masina. Gama este foarte diversificata si este menita sa raspunda tuturor cerintelor clientului.

Avantul pe care serviciul de inchirieri auto il are,ne face sa ne intrebam: oare in viitor romanii vor renunta la proprietatea personala si vor recuge doar atunci cand au nevoie la inchieriere contra cost? Acest lucru reduce cu mult costurile pe care le avem cu o masina persoana, care necesita multe drumuri la service pentru verificari, revizii, costuri cu inspectia tehnica, asigurarea RCA, anvelope adaptate sezonului si multe altele.

Comments are closed.