Motive pentru care oamenii au sunat pentru asistență rutieră în 2018

2018 se află aproape în oglinda retrovizoare și, ca în fiecare an, noi, cei de la Tractariauto.co.ro, am văzut multe defecțiuni pe șoselele din întreaga țară.

Deși există adesea unele diferențe, cele mai multe probleme anuale urmează modele similare, cauzele rămânând în mare parte aceleași.

Să vedem primele 5 motive pentru care oamenii au apelat la Tractariauto.co.ro în 2018:

1. Probleme cu bateriile

Ca în fiecare an, problemele legate de baterii reprezintă cauza principală pentru persoanele care au nevoie de asistență rutieră. Bateriile au o durată de viață mult mai scurtă decât vehiculul însuși, fiind recomandată înlocuirea acestora la fiecare trei până la cinci ani.

Obținerea unui serviciu anual ar trebui să prevină apariția unor probleme legate de baterii, dar factori precum iernile reci și călătoriile scurte frecvente continuă să fie cel mai frecvent motiv pentru defecțiuni și asistență rutieră.

2. Blocare

Conducătorii auto sunt sfătuiți să obțină un set de chei de rezervă pentru vehiculul lor, ceea ce înseamnă că sunt acoperiți în cazul în care cheile ar fi furate sau pierdute. Cu toate acestea, rămâne unul dintre motivele principale pentru asistența rutieră în 2018, mulți șoferi fiind blocați în afara autovehiculului lor, fără a putea intra.

Majoritatea furnizorilor de servicii rutiere de pe șosea vă pot aduce înapoi autovehiculul cu ușurință, fie folosind proprii tehnicieni, fie securizând serviciile unui lăcătuș auto pentru a vă aduce înapoi pe șosea.

3. Probleme privind anvelopele

Problema cauzată de anvelope a fost atât de comună în 2018 – și în majoritatea celorlalți ani – pentru că este dificil de prevenit în multe cazuri. Acest lucru se datorează faptului că există diverse forme de resturi pe drumuri care perforează sau deteriorează anvelopele, deci conducătorii auto nu pot preveni întotdeauna acest lucru.

Anvelopele plate sunt un alt contribuitor principal, deși acest lucru se datorează în principal unei lipse de întreținere regulată. Verificați regulat anvelopele pentru a vedea dacă acestea sunt umflate corespunzător.

4. Defecțiuni ale alternatorului

Multe vehicule cu probleme legate de baterie presupun o înlocuire simplă care va remedia imediat problema, dar este adesea un semn de eroare a alternatorului. Un semn al defectării alternatorului este problema frecventa la baterie împreună cu farurile diminuate.

5. Începători

O problemă comună pentru multe vehicule în 2018 este legată de începători, deoarece problema la mașină devine evidentă de abia când mașina nu mai pornește. De cele mai multe ori, șoferii remarcă această problemă atunci când sunt departe de casă, ceea ce înseamnă că trebuie să apeleze la asistența rutieră pentru ca mașina să meargă.

Repararea periodică ar trebui să împiedice apariția unor astfel de probleme, puteți apela la Tractariauto.co.ro care oferă asistență rutieră rapidă și fiabilă non stop. Vom reacționa imediat datortită programului 24/7, așa că sunați la 0726 616 161 dacă aveți nevoie de tractare sau de asistență rutieră!

Comments are closed.