Lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a merge la service auto

Lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a merge la service auto
 
Mai jos gasiti cateva aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand mergeti cu masina pentru o reparatie la un service auto.
In primul rand, inainte de a merge la un anumit service auto este bine sa ceri parerea oamenilor cu privire la serviciile care se presteaza acolo. Poti sa te ajuti cautand pe Internet service auto Bucuresti sau pe forumuri pentru a vedea parerile oamenilor.
Este de preferat sa ceri doua expertize pentru a vedea daca diagnosticul si metoda de reparatie este corecta. Este recomandat ca atunci cand lasi masina la service pentru reparatie sa ai grija sa nu lasi lucruri de valoare in masina pentru ca serviceul nu isi va asuma raspunderea daca acestea se pierd. Exista insa si serviceuri auto care iti ofera garantia ca lucrurile vor ramane in masina, dar este mai bine sa previi decat sa combati, nu?
Dupa ce s-a efectuat reparatia, ai grija sa ti se inmaneze documentele de reparatie si documentele pieselor noi montate pe masina. Nu putine au fost cazurile in care soferii au constatat ca piese montate nu erau cele cumparate, de aceea este bine sa mergi la un service cunoscut si cu un renume printre clienti pentru serviciile ireprosabile.
Nu incerca sa vanezi preturi mici pentru a efectua reparatii. Este de preferat sa platesti in plus pentru rezultate durabile si de calitate. Pentru asta recomandam Service auto DPD Automotive Expert

Comments are closed.