De ce sa alegi serviciile de inchiriere a unei masini cu sofer?

Pana nu demult, serviciile de inchiriere a masinilor au fost solicitate indeosebi in strainatate, ca urmare a dezvoltarii continue a economiei si a turismului tarilor respective. In ultimii ani, a inceput sa se practice inchirierea masinilor si in Romania. In general, acest serviciu este destinat persoanelor care efectueaza multiple deplasari, dar si celor pasionati de calatorii. La dispozitia clientilor sunt puse o serie de variante, precum: inchirieri auto Bucuresti pentru transfer catre sau de la aeroport, inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti, inchirieri auto pentru transfer in toata tara si inchirieri auto cu sofer.

Ce presupune serviciul de inchiriere auto cu sofer?

Cele mai frecvente cazuri de inchiriere a masinilor cu sofer sunt cele legate de necesitatea unui  numar mai mare de locuri (de exemplu 8+1), insa exista si alte situatii in care acest serviciu este disponibil (de exemplu: cazul masinilor de lux sau a masinilor speciale care se ofera spre inchiriere in mod obligatoriu sub aceasta forma). Inchiriere auto cu sofer presupune ca beneficiarul serviciului sa se poata deplasa spre locatia dorita, fara sa fie nevoie sa conduca la propriu masina.

Care sunt principalele avantaje ale inchirierii auto cu sofer?

Exista numeroase situatii in care se opteaza pentru acest tip de serviciu. Un bun exemplu de beneficiari ai inchirierii auto cu sofer sunt turistii sau persoanele din alte tari aflate in interes de business pe teritoriul Romaniei, dezavantajul lor principal fiind ca nu cunosc foarte bine zona sau nu sunt vorbitori de limba romana. Totodata, acest serviciu este suficient de solicitat si in cazul cetatenilor romani care efectueaza deplasari in scop de serviciu si nu vor sa se preocupe cu detalii ce tin de traseul necesar de parcurs.

Principalele avantaje de care se bucura cei ce aleg sa inchirieze o masina cu sofer sunt:

  • Plus de confort: alegerea unui astfel de serviciu presupune un grad sporit de confort pentru clienti, intrucat acestia vor putea sa se relaxeze, scapand de stresul cauzat de faptul ca nu cunosc foarte bine traseul sau limba tarii respective. Totodata, daca atentia beneficiarilor este focusata pe probleme de alta natura (cum sunt problemele legate de locul de munca) nu vor reusi sa se concentreze prea bine in timpul condusului.
  • Siguranta: alegand inchirierea auto cu sofer, clientii vor avea mereu un sentiment de siguranta pe timpul deplasarilor. Persoana responsabila cu condusul masinii face parte dintr-o echipa de conducatori auto profesionisti, cu experienta in transportul persoanelor. Riscul de accidente diminuandu-se considerabil.
  • Accesibilitate: avand in vedere ca inchirierea sub aceasta forma este un serviciu pus la dispozitia clientilor non-stop, fiecare poate opta pentru un anumit interval orar in care sa se efectueze deplasarea.
  • Asistenta: in situatia in care clientul nu este cetatean roman si nu cunoaste limba romana, soferul automobilului va fi capabil sa ii ofere toate informatiile solicitate de acesta intr-o limba de circulatie europeana, in asa fel incat sa lamureasca toate neclaritatile ce pot sa apara.
  • Economisirea timpului de deplasare: in cazul in care va aflati intr-o situatie in care graba isi pune accentul, serviciul de inchiriere auto cu sofer este alegerea ideala. Astfel, persoana care va va insoti pe parcursul drumului va ajunge la destinatia dorita in cel mai scurt timp, fara sa mai apara probleme de genul orientarii gresite sau ghidarii incorecte dupa gps.
  • Punerea la dispozitia clientilor a unor masini eficiente: acest avantaj este prezent si in cazul serviciilor clasice de inchiriere a masinilor. Clientii pot alege din numeroase optiuni, fiecare masina fiind dotata in functie de solicitarile acestora (de exemplu cu scaun pentru bebelusi, cu portbagaj suplimentar, etc).

Atunci cand ne referim la distante lungi de parcurs, siguranta noastra ca pasageri ocupa un loc extrem de important. Serviciile de inchiriere auto cu sofer ofera multiple avantaje beneficiarilor, neconstituind o categorie accesibila doar anumitor tipuri de persoane (preturile acestor servicii sunt accesibile tuturor celor interesati de inchirieri auto). Procedura de inchiriere incepe prin rezervarea provizorie a masinii dorite, continuandu-se apoi cu inchirierea propriu-zisa.