Cum sa ai maxima atentie cand conduci?

A conduce este o activitate destul de periculoasa, chiar daca ai un sentiment bun in privinta sigurantei masinii tale, fiind inconjurat de airbag-uri. Este foarte important sa acorzi atentie pe tot parcursul sofatului, deoarece este de ajuns o fractiune de secunda sa nu fii atent si sa se poata intampla sa iti sara in fata masinii un pieton sau o alta masina. Viata ta este importanta si viata celorlalti la fel de importanta precum a ta. Asa ca trebuie sa eviti sa ai elemente care te distrag, precum este telefonul mobil. In zilele noastre tot mai multi tineri stau pe facebook in timp ce conduc si isi verifica mesajele sau cauta tot felul de lucruri pe net si in acest fel devin participantii cei mai periculosi din trafic.

In plus, ar trebui sa nu dai muzica foarte tare, deoarece este foarte important sa auzi motorul masinii si alte semnale sonore din trafic.

Inainte de a urca in masina, asigura-te ca masinii ii functioneaza bine tot sistemul si potriveste-ti oglinzile sa poti vedea bine in orice directie. Respecta semnalele si semnele rutiere, uita-te dupa indicatori si semne de oprire, semafoare si marcajele de pe sosea. Respecta semaforul si nu forta lucrurile sa treci pe galben, deoarece asta se intampla in majoritatea accidentelor. Daca, totusi, ai avut un asemenea necaz, vei avea nevoie de servicii de asistenta rutiera si tractari auto. In acest caz, suna de urgenta, la orice ora, la numarul de telefon 0726.61.61.61.

No Comments Yet.

Leave a comment