Cum poti afla datele soferului sau vehiculului vinovat de un accident?

Putine persoane stiu ca se poate afla datele soferului sau ale masinii vinovate de producerea unei daune. Prin Intermediul Fondului de protectie a victimelor strazii, orice persoana poate sa afle date daca urmeaza cativa pasi simpli. Conform Ordinului 1/2008 acest lucru se face prin inaintarea unei solicitai catre Fondului de protectie a victimelor strazii. Este un lucru foarte important pentru ca doar stiind datele soferului vinovat se pot obtine despagubiri pentru repararea daunelor. Acest fond are si rol de informare, iar in baza de date apar toti asiguratorii autorizati. Puteti obtine diverse date, cum ar fi: societatea la care e asigurat autoturismul, numarul politei de asigurare. Acest fond poate sa ofere si numele si adresa proprietarului, chiar si societatea de care apartine in cazul in care este un vehicul de la o companie de rent a car Bucuresti, sau numele soferului vinovat de producerea accidentului,  Tot ce trebuie sa stiti este numarul de inmatriculare al vehiculului. Printr-o simpla cerere puteti sa obtineti toate datele.

Asadar, nu uitati, daca sunteti lovit in trafic notati repede numarul de inmatriculare. Puteti sa obtineti restul datelor de la FPVS in cateva zile de la depunerea cererii.

Dupa ce ati notat numrul de inmatriculare sunati la numarul de telefon 112 (serviciu de urgenta) pentru a declara evenimentul rutier, verificti daca exista martori in aceea zona sa poate da declaratii , dupa ce anuntati politia sunati la comania de inchirieri auto de unde ati inchiriat masina si anuntati evenimentul pentru a va indruma in rezolvarea aceastei situatii!

Comments are closed.