Cum intrii in masina daca ai uitat cheile inauntru?

Cum intrii in masina daca ai uitat cheile inauntru?
O adevarata problema! Ce facem daca am coborat din masina, dar am uitat cheile in contact si masina s-a incuiat? Se vehiculeaza ideea ca poti sa suni o persoana care are a doua cheie de la masina ta si care sa apese pe butonul de deschidere si ca aceasta metoda functioneaza in sensul ca masina de deschide. Altii spun ca sistemul de blocate funtioneaza pe unde radio nu sunete, deci nu functioneaza, dar totusi daca incerci nu ai nimic de pierdut.
Daca nu functioneaza poti incerca metodele clasice. Metoda umerasul. Strecori o sarma prin deschizatura geamului si incerci sa ridici siguranta de la usa. Deschizatura de la geam o obtii dupa ce bagi incet o pana in cotul de sus al geamului si impingi pana cand obtii un spatiu mic, dar suficient sa strecori umerasul.
Si daca nici asa nu reusesti, atunci varianta este sa apelezi la un serviciu de tractari auto Bucuresti, care iti va duce masina la cel mai apropiat service pentru a iti debloca usile. Totusi, e bine sa fii atent sa nu uiti cheile in masina!

No Comments Yet.

Leave a comment