Cu ce plecam in vacanta? Masina sau avion?

Fiind perioada concediilor, in afara de cazarea de la hotel sau stabilirea unui itinerariu de vizitat, trebuie sa alegem si modalitatea de deplasare catre destinatia de vacanta.

Cum este mai bine sau mai convenabil sa merge? Cu masina sau cu avionul?

Unii ar inclina sa spuna ca avionul, pentru ca timpul de ajungere la destinatie e mai scurt, dar nu uitati sa puneti la calcul si timpul de asteptare a bagajelor, etc. Si o data ajunsi la destinatie nu mai aveti posibilitatea sa va deplasati pentru a vizita obiective sau de a explora locurile.

De aceea recomandam sa plecati cu masina.

Poate timpul este mai lung, dar veti avea posibilitatea de explorati absolut tot ce va ofera locul de vacanta si sa nu va limitati la o anumita zona, de care e posibil ca dupa cateva zile sa te si plictisesti. Pentru toti turistii care iubesc vacantele in Grecia sau pentru cei care merg pentru prima data in aceasta tara trebuie sa isi planifice din timp tot acest traseu de minim 10h , va recomandam sa alegeti acesta plecare cu o pauza in Bulgaria , de exemplu aveti check inul la hotel incepand cu ora 14:00 si doriti sa conduceti toata noaptea NU este recomandat sa conduceti decat 5h si sa va cazati pentru o noapte in Bulgaria , a doua zi conduceti inca 5h pana la hotel si o sa va bucurati de prima zi in Grecia !

Daca nu detineti o masina personala si din aceasta cauza apelati la transportul cu avionul, atunci trebuie sa stiti ca puteti foarte usor sa apelati la o firma de inchirieri auto Bucuresti .

Oferta este foarte diversificata. Puteti sa alegeti exact masina potrivita, una cu mai multe locuri in cazul in care plecati cu familia sau cu un grup de prieteni, benzina sau diesel, cu portbagaj suplimentar sau cu scaun de copil.

Costurile sunt semnificativ mai mici decat daca ati pleca cu avionul.

Comments are closed.