Ce trebuie sa stii despre scaunele auto pentru copii?

Chiar daca suntem cu totii preocupati de caracteristicile masinii, de culoare sau de performante, de consum sau de capacitatea cilindrica, vine o vreme pentru toti sa ne gandim si la accesoriile necesare pentru a circula in siguranta alaturi de un copil in masina. Este foarte important sa cunoastem aceste detalii pentru ca exista si reglementari legale in acest sens.

Oricat am evita sa mergem cu masina, vine o vreme cand suntem nevoiti sa mergem cu un bebelus in masina. Cum facem asta? Cu ajutorul accesoriilor speciale. Sub nicio forma nu veti tine copilul in brate sau pe bancheta din spate!  Niciodata nu se stie cand se pot intampla accidente, chiar si minore in trafic! Oricat de bun sofer ati fi, exista situatii in care vina poate nu va apartine, dar sa nu uitam ca mai exista si soferi neatenti.

Astfel, pentru siguranta copilului este indicat sa achizitionati un scaun special pentru masina atunci cand vreti sa il transportati. Asa cum un adult trebuie sa foloseasca centura de siguranta, asa trebuie si un copil sa fie protejat si acest lucru il veti face prin intermediul acestor accesorii. Chiar si cu o masina inchiriata puteti sa solicitati companiei de inchirieri sa va puna la dispozitie un scaun special pentru copii. 

Orice companie de Rent a car Bucuresti care se respecta va va oferi si servicii suplimentare care includ accesorii pentru copii, in anumite perioada a anului sunt oferte de inchiriere auto cu scaun de copil gratuit.

In cazul in care doriti sa achizitionati unul, gama de pe piata este foarte larga, cu preturi diverse, deci veti gasi cu siguranta ceva potrivit. Modelele sunt in functie de varsta copilului, de optiuni sau de metoda de prindere. Inainte de a achizitiona acesoriile pentru auto verificati toate aspectele pentru siguranta !

Comments are closed.