Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa inchei o polita RCA?

Atunci cand polita ta de asigurare RCA este pe cale sa expire sau cand inchei pentru prima data o astfel de polita iata ce trebuie sa stii referitor la sistemul de asigurari:

Calea cea mai simpla este sa accesezi Internetul si sa cauti RCA ieftin si vei observa ca exista operatori de asigurare care iti pot pune la dispozitie foarte simplu polita dorita, fara ca tu sa te mai deplasezi la un magazin.

Ce trebuie sa faci tu este sa introduci datele masinii si datele tale personale pe calculatorul de pe site. Trebuie deci sa ai la indemana talonul masinii si buletinul tau. Dupa ce vei introduce cu atentie datele solicitate in calculator se va genera o oferta diversificata care include mai multe preturi de la diverite companii de asigurare. In acest fel poti sa iti faci o idee cu privire la preturi si sa alegi varianta cea mai potrivita pentru tine sau cea mai ieftina.

Tariful poate sa fie majorat daca esti incepator si abia ti-ai luat permisul, sau daca masina are o capacitate cilindrica mare. Aceste tarife se vor aplica indiferent de operatorul la care alegi sa faci asigurarea intrucat exista un sistem unic de Bonus Malus, deci taxarea nu este la latitudinea operatorului de asigurari.

Dupa ce ai ales varianta potrivita cumperi tipul de asigurare si acesta iti va fi transmis atat prin prosta electronica pentru a iti confirma faptul ca s-a emis cat si prin curier la adresa indicata de tine. Poti sa alegi sa platesti cu cardul sau in sistem ramburs atunci cand curierul iti va livra asigurarea.

Atunci cand este pe cale sa iti expire asigurarea vei fi atentionat de catre operator pentru a incheia una noua, deci nu trebuie sa iti faci griji. 

Daca aveti polita de asigurare RCA expirata si doriti sa deplasati autoturismul la service sau ITP , recomandarea noastra este sa alepati la serviciul de tractari auto pentru a evita amenzile si retinerea talonului!

Comments are closed.