Sfaturi pentru inchirierea unei masini

Fie ca e prima oara cand apelezi la o firma de Rent A Car Bucuresti , fie ai nevoie de un ghid informativ pentru a te ajuta in inchirierea unei masini cu dotari speciale sau pur si simplu vrei sa capeti cunostinte in domeniu , am intocmit o serie de pasi care trebuie urmati in procesul Rent A Car.

1.      Alege compania de Rent a Car care ti se potriveste !

Daca vorbim de avantajele inchirierii unei masini putem gasi mai multe variante precum testarea noilor modele ,menajarea propriei masini cand ai de facut drumuri mai lungi si apelezi la serviciile de inchiriere , inchirierea pe timpul vacantei ,inchirierea in alte localitati decat cea in care locuiti sau in alta tara,inchiriere masina de lux penru ocazii speciale , inchiriere masinii care include si un sofer aditional etc.

Alege un site de Rent A Car si analizeaza-l , astfel poate gasesti o oferta de pret sau un discount

In functie de aceste aspecte precum si in functie de bugetul dvs. puteti gasi o companie care sa se muleze pe cerintele fiecaruia .

Piata de Rent A Car este in crestere , de la an la an apar flote noi de masini si va permite sa alegeti dintr-o varietate.

2.      Alege clasa masinii pe care doresti sa o inchiriezi !

Masini practice pentru a te strecura mai bine prin orasele aglomerate si care totodata au un consum de combustibil mic, cele din clasa MINI sau ECONOMY cu 2 portiere .

Masini de clasa medie cu 4 portiere.

Masini din clasa mai mare Large Cars

Masini Premium care fac parte dintr-o clasa mai scumpa ca valoare

Masini de lux – precum denumirea sunt masini pentru ocazii speciale ca cele tip limuzina

Masini SUV -masini de categorie Mare

Masini de epoca

3.      Rezerva din timp masina dorita !

Nu lasa inchirierea pe ultim moment .Este important sa verifici din timp disponibilitatea masinii dorite .Cu cat rezervarea este facuta din timp cu atat costurile sunt mai mici.

Procesul de rezervare este unul simplu daca stii toate detaliile precum,data si durata calatoriei,detaliile zborului cu avionul chiar si numarul de zbor daca este posibil,calatoria cu masina inchiriata inafara tarii, limita de kilometrii,clasa si tipul de masina dorita.

4.      Alege optionalele masinii si accesoriile extra !

Asigurarea masinii ,diverse accesori care intra in pretul inchirierii sau le platiti separatcum ar fi scaunul pentru copil,gps-ul,modemul de internet,taxa pentru soferul aditional etc.

5.      Preluarea masinii!

In cazul in care ai ales sa preiei masina din aeroport , firmele de rent a car trimit agentul catre dvs. unde conform numarului de zbor specificat in rezervare sunteti asteptati cu masina dorita.

Masinile inchiriate pot fi preluate si predate la adresa dorita .

La preluare se blocheaza o garantie , ti se vor explica eventualele comisioane pe care le ai de platit daca nu aduci masina la timp, fara combustibil, cu lovituri sau zgarieturi.

Se citesc si se semneaza termenii si conditiile de inchiriere precum si contractul de inchiriere .

6.      Comodeaza-te cu masina inchiriata !

Fiind o masina noua iti recomandam sa verifici intocmai unui incepator . Daca ai intrebari sau nelamuriri agentii nostrii iti sau la dispozitie.

Pentru Asistenta Rutiera si Tractari auto Bucuresti apelati la o firma de incredere !

Comments are closed.