Ce faci in cazul in care esti implicat intr-un accident?

Ce faci in cazul in care esti implicat intr-un accident?
In traficul infernal din Bucuresti este o foarte mare probabilitate sa fii la un moment dat implicat intr-un accident rutier.
Aglomeratia, oboseala, neatentia sunt doar cateva lucruri care pot duce la tamponari. Daca esti implicat intr-un accident in primul rand trebuie sa discuti cu celalalt sofer implicat in accident. Daca puteti sa cadeti de comun acord si sa va intelegeti atunci veti completa un formular de constatare amiabila. Asta va va scuti de drumul pana la politie si de timpul pierdut acolo pentru constatarea accidentului de catre organele de politie. Acolo se va intocmi procesul verbal de constatare. Daca accidentul este din vina celuilalt nu uita sa iei de la sofer asigurarea de tip RCA pentru a iti putea repara masina in baza ei. Sau daca vina este a ta atunci trebuie tu sa ii dau acestia asigurarea RCA.
Cat despre masina si despre avariile ei, trebuie sa stii ca in cazul in care esti implicat intr-un accident atunci este recomandat sa suni la o firma de tractari auto. Acestia se vor deplasa si iti vor lua pe plaftorma masina avariata si o vor duce la cel mai apropiat service sau la serviceul indicat de tine. Este bine sa nu circuli cu masina lovita pentru ca daunele se pot agrava si poti sa strici piese pe parcursul deplasarii si reparatia te va costa mai mult.

Comments are closed.