Ce fac daca am lovit o masina inchiriata?

Foarte multe persoane apeleaza atunci cand au nevoie urgent de o masina la companii de inchirieri auto.  Acest business este in plina expansiune in Romania, si de ce sa nu recunoastem, aceste servicii sunt necesare si utile pentru fiecare dintre noi.
Dar cu totii stim ca traficul in Bucuresti este infernal. Asa ca indiferent ca suntem la volanul unei masini personale, sau la volanul unei masini inchiriate suntem predispusi la accidente.
Daca ai lovit o masina inchiriata nu e cazul sa te impacientezi. Procedura este aceeasi la ca orice masina. Vei intocmi cu celalalt sofer o constatare amiabila in cel mai bun caz. Daca in schimb persoana respectiva nu doreste sa se inteleaga veti ajunge la politie unde se va intocmi un proces verbal.
Ce trebuie sa faci inainte de toate este sa contactezi compania de la care ai inchiriat masina. Iti vor da si reprezentatii companiei indicatii cu privire la documentele pe care trebuie sa le aduceti la ei. De regula se cere asigurarea RCA, procesul verbal de la Politie, actele soferului, permisul de conducere.
Clientul care a inchiriat masina si care a produs daune este posibil sa piarda garantia care I s-a oprit la semnarea contractului. De aceea recomadam sa conduceti cu atentie!

Comments are closed.