Ce acte sunt necesare pentru obtinerea asigurarii RCA online?

Pentru a face o asigurare RCA online ai nevoie de talonul masinii si de datele soferului, deci e bine sa ai la indemana un buletin. Intrii in sectiunea calculator de pe site si completezi rubricile: numarul de inmatriculare al masinii, tipul de persoana: fizica sau juridica. Daca esti persoana juridica atunci va trebui sa completezi datele societatii: numar de inregistrare la registrul comertului, adresa de sediu. 

In cazul persoanei fizice vei completa datele de pe buletin: CNP, adresa de domiciliu, data obtinerii permisului. Urmeaza rubrica referitoare la autoturism unde va trebui sa completezi daca vehiculul este inmatriculat sau vrei sa faci asigurarea in vederea inmatricularii. Sunt doua asigurari diferite deci ai grija ce selectezi.

Mai trebuie sa completezi categoria autoturismului: personal, utilaj, mixt, de persoane etc, marca, cilindrii, numarul de locuri, masa maxima, puterea motorului, tipul de combustibil,  modelul masinii, seria de sasiu, seria cartii de masina, anul fabricatiei. Toate aceste informatii le gasesti in talon. In momentul in  care dai click pentru a completa o rubrica, in partea dreapta ti se va genera si un exemplu de talon (tip nou si tip vechi) pentru a iti fi mai simplu sa identifici rubrica la care vei gasi informatiile cerute.   

Nu uita sa bifezi perioada pe care vrei sa ti se emita polita: 6 luni sau 12 luni. Dupa ce ai completat toti acesti pasi verifica atent sa nu fie ceva introdus gresit, apoi apasa butonul “calculeaza”. Ti se va genera o lista cu preturile de la toti asiguratorii, iar tu vei putea sa alegi ce este mai potrivit pentru tine. Vei putea plati ramburs sau cu cardul, in functie de preferinte. 

daca doriti sa va deplasati cu o platfroma de tractari auto in Bucuresti sau Ilfov apelati cu incredere la DPD Asistenta!

Comments are closed.