Cat ma poate costa pentru tractarea unei masini

Vom discuta astazi despre preturile ce le gasim atunci cand apelam la firma de tractari masini.

Preturile difera de la o companie la alta in primul rand, dar un lucru este cert, si anume intervalul in care intra preturile repective. Pretul pentru plecarea remorcii pentru tractare este intre 49 si 99 ron. Acesta este practic pretul de plecare al masinii de pe loc.

Acest lucru inseamna ca indiferent de distanta care va putea fi parcursa de remorca de tractare, va trebui sa platiti suma respectiva, ca si suma de plecare. Mai departe se va plati in functie de numarul de kilometri parcursi de remorca de tractare. Acest lucru inseamna ca daca masina se afla aproape de sediul companiei de tractari auto Bucuresti, atunci se va plati distanta rezultata din punctul de preluare al masinii, pana la destinatia de returnare. Desigur, daca masina se afla inafara localitatii, se va plati si pe distanta pe care o va parcurge remorca de tractare pana la masina cu probleme.

De exemplu: Daca dumneavoastra ramaneti cu masina in drum in sectorul 6, si apelati la o firma de tractari din Bucuresti, atunci va trebui sa platiti o suma pentru plecarea autoturismului de pe loc ( aici ne referim la intervalul vehiculat anterior ), si inca o suma pe kilometru rezultata, de la preluarea pana la returnarea masinii. Daca masina va fi inafara localitatii, atunci va trebui sa platiti si o suma in plus pentru deplasarea platforme de tractare, pana la masina cu incidente.

In pretul total aveti inclus asigurarea CMR (asigurare transport /marfa ) pe toata durata transportului fiind asigurata de soferi profesionisti in domeniu, atestati si verificati ,deasemenea asigurativa ca plaforma apartine unei firme de transport cu licenta si toate actele inregula!

Daca masina are probleme tehnice sau a suferit un accident care este sau nu din vina dumneavoastra ,apelati la un service auto din zona pentru un cost cat mai mic pentru tractarea auto !

Pentru programare la service sunati din timp pentru a scurta timpul de asteptare ,atunci cand masina este implicata intr-un eveniment rutier si masina se repara pe asigurarea RCA a celui vinovat este necesar sa anuntati societatea de asigurare unde este asigurat autoturismul respectiv !

Comments are closed.