Cat ma costa sa inchiriez o masina?

Pret inchiriere auto!
Cred ca nu exista persoana care la un moment dat sa nu isi fi pus problema cu ce tip de transport ajunge intr-un anumit punct la un moment dat. Fie ca vorbim de masina personala, de taxi, de transport in comun, de tren, cu totii ne lovim de problema transportului.
Mai nou, in Romania piata serviciilor au inceput sa gaseasca solutii pentru aceste probleme: s-a dezvoltat intensiv nisa de inchirieri auto. Au aparut companii  de Rent a car Bucuresti care ofera servicii la preturi mici, pe care oricine cu un nivel mediu de trai si-l poate permite.  
Totul a devenit mai simplu, cu un singur search pe Internet veti gasit numeroase optiuni auto pe care le puteti inchiria. 
Procedura e simpla, contactati un agent si el va confirma disponibilitatea masinii, se face o rezervare si in ziua in care aveti nevoie masina este adusa la adresa la care vreti.
Cu privire la preturi acestea sunt de la mici pentru masinile uzuale, la preturi mari pentru masini din gama de lux, deci pentru orice buzunar si pentru orice pretentie.
Pretul depinde bineinteles si de perioada in care aveti nevoie de masina, dar trebuie sa stiti ca daca veti inchiria masina pe o perioada mai lunga pretul perceput pe zi va fi mai mic decat daca o inchiriati pentru cateva zile. 
Mai conteaza si accesoriile sau elementele suplimentare pe care le doriti, cum ar fi: scaun de copil, Gps sau altele, care cresc pretul inchirierii. Garantia perceputa nu trebuie sa o luati in calcul pentru ca ea va fi restituita integral la sfarsitul contractului.
Ea este mai mult o formalitate care vine in ajutorul companiei pentru eventuale daune produse masinii.
Alege masina potrivita tie si mergi in vacanta cu o masina inchiriata de la o firma care iti ofera toate conditiile potrivite !

Comments are closed.