Cand am nevoie de rovinieta?

 

In Romania, orice sofer este obligat prin lege sa isi achizitioneze rovinieta atunci cand circula pe drumurile nationale.

Nu va consolati cu ideea ca ati reusit sa pacaliti in cazul in care circulati fara rovinieta si nu ati fost oprit de catre politie pentru verificare, k ca aceasta verificare se face cu ajutorul camerelor fixe si mobile care prin ajutorul unui sistem va scaneaza numarul si in cazul in care nu aveti o rovinieta valabila pentru circulatia pe drumurile publice veti primi o amenda la adresa de domiciliu. Va recomandam sa va achizitionati o rovinieta pe o perioada cat mai lunga, de un an, pentru a scapa de aceasta grija si pentru a putea circula fara sa stati sa va mai ganditi daca este necesara o astfel de taxa sau nu. Companiile de rent a car procedeaza in acest mod pentru inchirieri auto din parcul auto.

Deci, nu uitati, asigurati-va ca aveti rovinieta pentru masina dumneavoastra atunci cand ciculati pe drumurile nationale intrucat amenda vine uneori cu intarziere si riscati sa primiti la un moment dat chiar si mai mult de una!

Comments are closed.