Avantajele vs dezavantajele unei masini cu o cutie automata

In cazul In care te-ai hotarat sa iti achizitionezi o masina la un moment dat te vei intreba ce este mai bine sa iei: una cu o cutie automata sau una manuala?

    Mai jos discutam despre dezavantajele unei masini cu o cutie automata. Desi este mult mai comod sa ai o astfel de masina din punct de vedere al sofatului, exista si o serie de aspecte negative atunci cand vine vorba despre o astfel de masina.  In primul rand, te va costa mai mult. Este de notorietate faptul ca o masina cu o cutie automata atinge preturi mult mai mari decat una manuala.
    Poate nu stiai, dar o masina cu o transmise automata este mult mai grea si implicit va consuma mai mult combustibil decat una normala. Si raportat la viteza, o masina cu transmisie automata va fi intotdeauna inferioara uneia cu o cutie manuala.
    Si nu in ultimul rand, un automobil cu transmisie automata nu numai ca te costa mult mai mult la achizitionare, dar te va costa foarte mult si la intretinere. Deci daca tu cauti sa economisesti, o masina automata iti va goli destul de usor buzunarele iar efortul nu il vei face doar cand o vei cumpara, ci si ulterior prin consumul mare de carburant, dar si prin reparatii sau revizii obligatorii care sunt mai costisitoare decat la o masina manuala.
    Daca totusi iti doresti sa conduci ocazional o masina automata, poti apela cu incredere la la un serviciu de rent a car Bucuresti pentru a inchiria temporar una.

Comments are closed.