5 semne ca ai o defectiune la masina!

Mai jos gasiti cateva semne foarte importante care trebuie sa va atraga atentia:
-Zgomot foarte ridicat. Masina face zgomot foarte mare atunci cand mergeti cu ea? Atunci singur aveti o problema la sistemul tobei.
-Motorul nu porneste sau dureaza foarte mult pana cand porneste. Acest semn indica faptul ca aveti o problema cu acumulatorul. Aveti grija sa nu ramaneti cu masina in drum avand in vedere ca o asemenea problema se finalizeaza cu oprirea masinii. In cazul in care se intampla asta contactati un serviciu de tractari auto Bucuresti.
-Pete de ulei pe asfalt. Uleiul este foarte important pentru functionarea optima a motorului. Daca observati scurgeri de acest fel mergeti rapid la service.
-Alte scurgeri de lichid. Daca observati ca nu este ulei, nu trebuie sa va consolati ca nu este nicio problema! Exista multiple probleme care trebuie sa fie diagnosticate rapid. De exemplu scurgerile pot fi semn ca sunt probleme la radiator, si daca sunt probleme la radiator si circulam asa putem sa stricam motorul.
Acestea sunt cateva dintre semnele pe care trebuie sa le observam si de care trebuie sa tinem cont la o masina. Orice semne observati, chiar daca nu sunt cele de mai sus, nu uitati ca masina trebuie sa fie dusa rapid la service.
Apelati cu incredere la serviciile nostre de asistenta rutiera si tractari auto Bucuresti!
DpD Asistenta

No Comments Yet.

Leave a comment