5 motive pentru care sa inchiriezi o masina

Traim intr-o societate in care totul se bazeaza pe viteza, eficienta si rentabilitate. In felul acesta este nevoie ca fiecare decizie pe care o iei sa te ajute fii mai performant. Probabil te-ai intrebat de ce foarte multe persoane, desi au propria masina, prefera sa apeleze la servicii de rent a car Bucuresti. In cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt principalele motive pentru care tot mai multi oameni aleg sa inchirieze o masina.

  1. Alegi masina in functie de situatie

Momentele in care ai nevoie de o masina pot sa difere foarte mult. In acest sens, situatia in care iti doresti sa mergi cu intreaga familie intr-un concediu cu siguranta este diferita fata de cea in care ai o intalnire de afaceri.

Ce faci in astfel de cazuri? Va trebui sa cumperi cate o masina pentru fiecare dintre situatii? Clar ca nu, cea mai buna solutie este sa apelezi la o firma ce ofera spre inchiriat masina de care ai nevoie.

Daca esti in situatia in care iti doresti sa petreci concediul alaturi de familia ta numeroasa, atunci este foarte clar ca ceea ce ai nevoie este o masina spatioasa, in care fiecare persoana draga sa se simta confortabil si in care sa poti depozita fara grija bagajele.

De asemenea, atunci cand trebuie sa te intalnesti cu un partener de afaceri, imaginea conteaza foarte mult. In astfel de situatii poti alege o masina din categoria celor de lux.

Oricum ar fi, este important sa stii ca poti alege masina de care ai nevoie, mai ales daca vei apela la serviciile oferite de www.dpdrent.ro, cu o flota de peste 150 de autoturisme, pentru toate nevoile si gusturile pe care tu le ai.

  1. Ai parte de siguranta deplina

Se prea poate ca masina pe care tu o ai sa prezinte anumite defecte tehnice, insa asa ceva nu vei intalni niciodata atunci cand inchiriezi o masina, sau cel putin nu in cazul unei firme serioase si profesioniste.

Masinile ce sunt oferite spre inchiriere sunt atent verificate si intretinute, astfel incat sa prezinte un nivel cat se poate de ridicat al sigurantei si sa ruleze in conditii excelente. De altfel, in situatia in care se intampla diverse accidente, firma de rent a car iti poate oferi suport in cel mai scurt timp, inclusiv servicii de tractare.

  1. Este foarte rentabil

Cu totii stim ca atunci cand ai o anumita masina ai si anumite costuri. Trebuie sa platesti asigurarea obligatorie, rovinieta pentru a circula pe drumurile importante, impozitul anual, plus multe alte cheltuieli ce tin de combustibil, consumabile, etc.

Asadar, sa ai o masina poate fi destul de costisitor, chiar si atunci cand nu prea o folosesti.

In acest sens, de ce nu ai alege sa inchiriezi o masina atunci cand stii ca ai nevoie cu adevarat? In felul acesta nu va trebui sa platesti mereu acele taxe si impozite, iar pe de alta parte calitatea de care vei avea parte este una cat se poate de ridicata.

Atunci cand alegi sa inchiriezi o masina ai certitudinea ca aceasta are toate taxele platite, asigurarea este in regula si poti circula cu ea oriunde iti doresti. Singura ta grija este sa achiti taxa respectiva pentru inchiriat si sa alimentezi.

  1. Poti avea parte si de un sofer

Poate ca sunt situatii in care ai nevoie de o masina dar nu ai carnet. Cum vei proceda? Ei bine, chiar si in aceasta situatie exista o rezolvare. Daca vei apela la o firma profesionista si care ofera servicii complete, precum Dpd Automotive, atunci poti sa ai parte si de un sofer.

Totodata, ai garantia ca te vei afla in deplina siguranta, soferul respectiv fiind un adevarat profesionist si avand cunostinte temeinice.

  1. Ai posibilitatea de a beneficia de optiuni extra

Pe langa faptul ca masinile pe care le ofera Dpd Exclusive Rentals sunt foarte performante si dotate ca atare, poti sa ai parte si de servicii extra, precum gps, lanturi de iarna sau scaun pentru copil.

In felul acesta, atunci cand alegi sa inchiriezi o masina esti sigur vei avea parte de tot ceea ce ai nevoie.

Comments are closed.