Tractari auto Bucuresti Pret

Tractari auto Bucuresti: lista preturi si servicii

Serviciu Tractari Bucuresti*Pret
Auto intre 800 – 1000 kg de la100Lei
Auto intre 1001 – 1400 kg de la140Lei
Auto intre 1401 – 3500 kg de la180Lei
Serviciu Tractari Romania**Pret
Auto intre 800 – 1000 kgde la1,3 Lei / Km
Auto intre 1001 – 1500 kgde la1,5 Lei / Km
Auto intre 1501 – 2000 kgde la1,8 Lei / Km
Auto peste 2000 kg2,2+ Lei / Km

*Preturile sunt stabilete in fuctie de distanta si dificultate , sunt valabile in intervalul orar L-V 08:00-17:00

**Pentru serviciile de tractare pe o distanta mai mica de 100 km se adauga si taxa de Bucuresti

 

DpD Asistenta este compania care se bucura de un portofoliu bogat de clienti multumiti si satisfacuti de serviciile prestate.

Astfel, va oferim servicii profesioniste de transport auto cu platforma la cele mai inalte standarde ale calitatii. Transportul auto pe platforma a diverselor tipuri de autoturisme se face dupa urmatoarele criterii:

  • preluarea si predarea fiecarui autoturism pe baza unui proces verbal;
  • incarcarea autoturismul si descarcarea acestuia de catre conducatorii auto;
  • asigurarea transportului fiecarui autoturism in cazul oricarui tip de incident;
  • asigurarea unui transport prompt si in deplina siguranta a fiecarui autoturism;
  • transportul auto se efectueaza cu ajutorul platformelor de ultima generatie;
  • asigurarea fiecarui transport in cazul diverselor incidente care pot aparea prin asigurarea de tip CMR.

Ce masini beneficiaza de transport auto cu platforma?

Industria constructoare de masini este intr-o continua expansiune, iar acest lucru a dus la un boom al cererii de masini pe piata din Romania, dar si al ofertei.

Din lipsa unui numar mare de producatori de autoturisme din Romania, majoritatea populatiei care doreste sa achizitioneze o masina o face din statele europene, fie ca vorbim de o masina noua, fie ca vobim de o masina la mana a doua.

Astfel, Dpd Asistenta va asigura servicii de tractari auto Bucuresti pret cu platforma atat pentru masinile noi cat si pentru masinile de tip second-hand sau pentru cele achizitionate la licitatii.

Tractare auto cu platforma national si international Cumpararea si vanzarea de autoturisme este un lucru des intalnit pe plaiurile din Romania, iar DpD Asistenta va asigura livrarea unui autoturism din orice punct spre orice punct de pe meleagurile din Romania.

Dpd Asistenta va pune la dispozitie serviciile sale de tractari auto pe platforma si din orice colt al Uniunii Europene, asigurand livrari de autoturisme atat sub forma de dus din Romania in strainatate cat si sub forma de adus din strainatate in Romania, exact in punctul solicitat de catre client.

Pretul transportului auto pe platforma

Pret tractare auto pe platforma este unul care variaza in functie de tipul de autoturism, greutatea acestuia, distanta parcursa pentru livrarea autoturismului, incarcarea si descarcarea acestuia.

Pretul este unul transparent, astfel ca fiecare client o sa stie de la inceput care este pretul pe care trebuie sa il plateasca in functie de aceste caracteristici.

Apeland numarul de telefon afisat, un operator o sa va raspunda si o sa va ofere toate informatiile necesare despre pret, iar pentru a va fi mai usor acesta va poate trimite in scris oferta de pret aferenta cerintelor dumneavoastra.

Promptitudine, siguranta si profesionalism

Fiecare sofer care se ocupa de transport auto platforma de la DpD Asistenta este un adevarat profesionist, bucurandu-se de cea mai buna pregatire.

Profesionalismul fiecarui sofer se poate observa prin respectarea clara a datei si a orei de livrare a autoturismului exact cum este stipluat in contract si totodata intr-un mod prudent, dar rapid de livrare, in deplina siguranta.

Atat soferii cat si echipamentele sunt testate, verficate si evaluate periodic pentru a va asigura dumneavoastra servicii de calitate superioara.