Service Auto Bucuresti – Bosch Car Service Negruzzi

Ai probleme cu masina ? Ai nevoie de o constatare mecanica de la un specialist in domeniu ?
Apeleaza cu incredere la serviciile noastre !
Service Auto Bucuresti – Bosch Car Service  Negruzzi
DpD Automotive Expert Srl
Str. Iacob Negruzzi Nr.40 Sector 1 Bucuresti
Tel : 021 222 50 31
———————————————————————————————————-
Ce trebuie sa verifici la o masina second-hand atunci cand vrei sa cumperi una?
Atunci cand te-ai hotarat sa iti cumperi o masina second-hand, trebuie sa fii atent la cateva aspecte.Pentru inceput te hotarasti asupra modelului si asupra marcii, in functie de necesitati: poate vrei o masina de familie, sau una cu doua locuri, o masina mica sau ceva cu mult spatiu, o masina sigura etc. Urmeaza sa alegi daca vrei o masina diesel sau pe benzina. La diesel desi aparent iti ofera beneficii privind consumul mai redus decat benzina, pe termen lung aduce cheltuieli mai mari.
Este bine sa citesti cat mai multe pareri pe internet referitoare la masina aleasa. Sa identifici problemele cu care ceilalti se confrunta. Acest pas este important pentru ca te poate determina sa alegi alt model.  
Dupa ce ai ales masina, mergi sa o vizionezi. Priveste cu atentie daca exista diferente de culoare pe elemente. Daca observi asta inseamna ca masina a fost revopsita. Verifica pragurile, aripile si incearca sa observi daca sunt pete de rugina.  Verfica imbinarile, chederele si daca toate elementele sunt aliniate corespunzator. Daca observi elemente, ca de exemplu capota cu distante vizibile inseamna ca masina a suferit un accident frontal. Verifica si tapiteria masinii, anvelopele sau eventuale fisuri la geamuri. Oricare dintre aceste probleme vor necesita reparatii si astfel poti sa negociezi si sa scazi din pretul masinii.
Verifica daca se inchid toti martorii de la bord. In cazul in care nu se inchid atunci e posibil sa fie vorba de o defectiune. Verifica aerul conditionat, pedala de frana, daca pedala de frana e uzata atunci masina are multi km. Poti verifica si uleiul. Daca este negru inseamna ca este foarte uzat. Foarte important este sa urci masina pe rampa si sa verifici. Poti face asta la un service auto,   si iti recomandam sa nu sari peste acest pas pentru ca masina poate sa aiba defectiuni ascunse care nu pot fi observate decat de un ochi specializat.

Comments are closed.